Resource id #6 Tennis vereniging in Groningen: Be Quick 1887

Be Quick Tennis: Tennisvereniging in Haren, op de grens van Groningen

Voor iedereen die leuk en recreatief wil tennissen is Be Quick Tennis de aangewezen vereniging. Niet massaal en onpersoonlijk maar overzichtelijk en gezellig! Informeel, gezellig en sportief zijn de kernwoorden van onze vereniging. Kom gerust eens langs of neem voor meer informatie contact op via tennis@bequick1887.nl.

Accommodatie

Aan de zuidkant van de stad Groningen (op de grens van Haren) ligt het sportcomplex 'de Esserberg', aan de Rijksstraatweg, achter het Shellstation.

Linksachter op het terrein liggen de tennisvelden. Ga de poort door (rechts naast de Shell), parkeer evt. de auto op het ruime parkeerterrein en ga door het hek. Houd links aan en ga het eerste voetpad links.

Tennis beschikt over drie gravelbanen, trainingsfaciliteiten, een gezellig clubgebouw genaamd de Tennis-Inn, met aan de achterkant voor de dames en de heren eenvoudige gescheiden douche- en kleedruimten, een kwalitatief goede verlichting rondom het door bomen en struiken omzoomde tennispark en een automatische sproei-installatie om de banen in optima forma te houden.

Er is ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig aan het begin van het sportcomplex 'de Esserberg'.

Contact gegevens

G.S.V. Be Quick 1887, afdeling Tennis
Sportpark Esserberg
Rijksstraatweg 16
9752 AD Haren
Telefoon Tennis-Inn: (050) 527 54 93
E-mail: tennis@bequick1887.nl
Facebook: https://www.facebook.com/bequicktennis/
Twitter: https://twitter.com/BQ1887