Categorieën
Nieuws

Uniek aanbod tennis training Februari

We bieden als tennisvereniging Be Quick 1887 4 tennislessen aan op de woensdag in de maand februari (3 feb, 10 feb, 17 feb, 24 feb). Deze tennislessen worden gegeven door onze tennistrainer Lars Staal. Lars zal in deze trainingen telkens een verschillend thema van het tennisspel behandelen. Zo leer je snel alle aspecten van het spel en word je snel beter!

De trainingen worden gratis gegeven. Er geldt slechts 1 voorwaarde om mee te doen. Je mag mee doen als je in het bezit bent van 1 van de volgende lidmaatschappen of abonnementsvormen:

  • Zomerabonnement 2021
  • Tennisabonnement voetballidmaatschap
  • Regulier lidmaatschap
  • Esserberg abonnement

De trainingen duren een uur. Voor de jeugd wordt de training georganiseerd op woensdagmiddag van 14.00-17.00. Voor senioren wordt de training gegeven op woensdag van 19.00-22.00. We voldoen uiteraard aan de Coronaregels. Dat betekent dat voor senioren maximaal 2 spelers op 1 baan kunnen worden ingepland.

Wil je meedoen, geef je dan op door een mail te sturen voor 31 januari naar tennis@bequick1887.nl

Vermeld hierin welk tijdstip je voorkeur heeft en wat je speelsterkte is (als je dat weet)