Categorieën
Nieuws

Het nieuwe seizoen 2024 staat voor de deur!


Opening nieuwe tennisseizoen 2024
Maandagochtend 1 april is de opening van het nieuwe tennisseizoen. Vanaf 10.00 uur organiseren we een Toss ochtend. Leuk om met elkaar weer even een balletje te slaan. We zullen zorgen voor koffie, thee en paaseitjes!

Vervangen van de “Tennis Inn”
We hebben eind vorig jaar aan de leden van Be Quick 1887 een voorstel gepresenteerd voor het verbouwen van de Tennisinn. Dit is unaniem aangenomen. We zijn nu met een architect en de gemeente bezig om ons ontwerp goedgekeurd te krijgen. We hopen snel akkoord te krijgen en meer te vertellen over het vervolg!

Tarieven 2024 vastgesteld in ALV
Tijdens de ALV van december zijn de tarieven voor BQ Tennis voor 2024 definitief vastgesteld. Te weten. 

BQ tennis lidmaatschap: 130
Tennisabonnement voetballid:  30
Zomerabonnement (jun-sept): 80

Banen (nog) niet open na vorstperiode
Na de vorstperiode is het vooral heel erg nat geweest. Hierdoor heeft onze groundsman Jan van der Laan de banen nog niet kunnen walsen. Als het een langere periode droog weer is, dan zal Jan direct de banen walsen. Hierna kan er weer worden gespeeld. We houden jullie op de hoogte!

Maart 2024 = baanonderhoud
Medio maart worden de banen geprepareerd voor het nieuwe seizoen. Dan kan er helaas twee a drie weken niet worden gespeeld.

Maak kennis met tennis voor de BQ jeugd

Voor de BQ jeugd wordt door onze trainer Lars 8 trainingen georganiseerd. Per leeftijdscategorie volgt een indeling. Deze trainingen starten in mei. Naast deze trainingen kan je ook de hele zomer tennissen. Meer informatie volgt!

Activiteiten 2024
Ook dit jaar zullen we wat activiteiten worden georganiseerd, de agenda is alleen nog niet 100% bekend. We berichten jullie hier later over. Wat we nu weten, kun je vinden onder de activiteitenpagina!

BQ Open 2024 (= tennis toernooi)
Na de succesvolle lancering van de BQ Open in 2023 staat in 2024 de BQ Open ook weer op de toernooiagenda. Vanaf 22 juli tot en met 28 juli wordt het toernooi georganiseerd op de banen van BQ. Medio mei wordt de inschrijving geopend. Je kunt deelnemen in alle dubbelcategorieën van sterkte 4 tm 8.