Categorieën
Nieuws

Het nieuwe seizoen 2023 staat voor de deur!


Opening nieuwe tennisseizoen 2023
Zaterdagochtend 25 maart is de opening van het nieuwe tennisseizoen. Hierbij combineren we een potje tennis met diverse klus-activiteiten. Zet deze datum alvast in je agenda, we kunnen alle hulp van jullie als leden goed gebruiken. 

Aanpassingen aan de “Tennis Inn”
We hebben kort geleden bij het bestuur van Be Quick 1887 een voorstel gepresenteerd voor een aantal aanpassingen aan de Tennis Inn (alias “de keet”). 

Waar we in ieder geval akkoord voor hebben is het aanpassen van het toegangsslot. Op veler verzoek zal dit slot gedigitaliseerd worden. Op deze manier is de deur via tags of een unieke code (per lid) te openen. Het probleem van de sleutel bij de Shell zal daarmee worden opgelost. Later meer. 

Meedenken met ontwikkeling BQ Tennis
Met het bestuur hebben we afgesproken om op korte termijn in gesprek te gaan met de Gemeente Groningen over de ontwikkelingen van BQ tennis en de bijbehorende mogelijkheden tot updates van accommodatie, faciliteiten en doorontwikkeling. 

Heb jij goede ideeën en wil je meedenken met de tennis(accommodatie)visie, neem dan even contact met Niels Spuy op via tennis@bequick1887.nl of bel/app 06-39115188.
 
Tarieven 2023 vastgesteld in ALV
Tijdens de ALV van december zijn de tarieven voor BQ Tennis voor 2023 definitief vastgesteld. Te weten. 

BQ tennis lidmaatschap: 130
Tennisabonnement voetballid:  30
Zomerabonnement (jun-sept): 80
Esserberg abonnement: 60

Banen (nog) niet open na vorstperiode
Na de vorstperiode is het vooral heel erg nat geweest. Hierdoor heeft onze groundsman Jan van der Laan de banen nog niet kunnen walsen. Als het een langere periode droog weer is, dan zal Jan direct de banen walsen. Hierna kan er weer worden gespeeld. We houden jullie op de hoogte!

Maart 2023 = baanonderhoud
Medio maart worden de banen geprepareerd voor het nieuwe seizoen. Dan kan er helaas twee a drie weken niet worden gespeeld.

Competitie spelen? Doen! Herenteams, Damesteams of gemixed! 
Het is mogelijk om tenniscompetitie te spelen bij Be Quick. Een aantal teams hebben zich al opgegeven. Meer informatie over competitie spelen in het voorjaar, zie deze link. Wil je weten wat de speeldagen zijn, zie dit schema.

Geef je op als je competitie wilt spelen. Graag aangeven op welke dag en eventueel welk team. Opgeven als invaller kan ook.

De inschrijfdatum eindigt op 6 januari dus geef je snel op door een email te sturen naar Niels Spuy: tennis@bequick1887.nl 

Activiteiten 2023 en barrooster
Ook dit jaar zullen we wat activiteiten worden georganiseerd, de agenda is alleen nog niet 100% bekend. We berichten jullie hier later over. Alle leden zullen gedurende het seizoen minimaal 1x en maximaal 2x worden ingedeeld op een barrooster. Dat je het alvast even weet. Proost. 

BQ Open 2023 (= tennis toernooi)
In 2023 zijn we van plan om het BQ Open tennis toernooi (medio juni) opnieuw te gaan organiseren. Trainer Lars zal de organisatie op zich nemen, uiteraard met de hulp van andere leden (hoe meer zielen hoe meer vreugd). De exacte toernooiweek zullen we later bekend maken. 

Alvast de beste wensen voor 2023 en we kijken uit naar een mooi tennisjaar!