Lidmaatschappen

Tennissen in 2022, goed plan!

We hebben voor ieder wat wils. Bekijk onderstaande lidmaatschappen om lid te kunnen worden van Be Quick 1887 – Tennis.

Zomerlidmaatschap – €65

Ben je geen Be Quick lid, maar wil je lekker tennissen in de zomer? Met het zomerabonnement kan je in de maanden juni-juli-augustus-september ieder moment vrij spelen op de tennisbanen van Be Quick. Hiermee ben je officieel nog geen lid van de vereniging Be Quick, maar wel van de KNLTB. Je krijgt een tennispasje en kan deelnemen aan al onze tennisactiviteiten in de zomer. Met dit tennispasje ben je in de genoemde vier maanden ook gerechtigd om officiële KNLTB toernooien te spelen. Na de zomermaanden loopt het abonnement automatisch af. Lijkt je dit een goed idee; vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor aanvullende gegevens. Uiteraard hopen dat we je enthousiast bent geworden, je kunt het zomerabonnement dat moeiteloos verlengen tot een regulier lidmaatschap.

Regulier lidmaatschap – €160

Ben je nog geen lid en wil je lid worden van de verenging Be Quick; meld je dan via het officiële lidmaatschapsformulier (zie tab lid worden op de Be Quick site). Je kan dan het hele jaar tennissen op onze banen en mee doen aan al onze activiteiten. Daarnaast word je KNLTB lid en ontvang je een tennispasje. Met een tennispasje ben je ook gerechtigd om het hele jaar door bij verenigingen in heel Nederland officiële KNLTB toernooien te spelen.

Tennis lidmaatschap voor voetbal leden – €25

Ben je nu Be Quick (voetbal) lid en wil je graag het hele jaar ook tennissen bij onze vereniging? Dat kan tegen een zeer geringe vergoeding. Je ontvangt een tennispasje en kan mee doen aan al onze activiteiten. Met dit tennispasje ben je ook gerechtigd om alle officiële KNLTB toernooien te spelen. Lijkt je dit een goed idee? Vul dan onderstaand formulier in.

Esserberg lidmaatschap – € 50

Ben je lid van de voetbalvereniging Helpman of lid van rugbyclub Groningen en wil je graag het hele jaar ook tennissen op de tennisbanen van Be Quick! Dat kan tegen een zeer geringe vergoeding. Je ontvangt een tennispasje en kan mee doen aan al onze activiteiten. Met dit tennispasje ben je ook gerechtigd om alle officiële KNLTB toernooien te spelen. Lijkt je dit een goed idee? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor aanvullende gegevens.

Winter lidmaatschap okt 2022 – jan 2023 (€ 45,-)

Ben je geen Be Quick lid, maar wil je lekker tennissen in de wintermaanden? Met het winterabonnement kan je in de maanden oktober, november, december en januari (2023) ieder moment vrij spelen op de tennisbanen van Be Quick.

Dit initiatief sluit aan bij het winterchallenge initiatief van de KNLTB. Hiermee ben je officieel nog geen lid van de vereniging Be Quick, maar wel van de KNLTB. Lijkt je dit een goed idee; vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor aanvullende gegevens. Uiteraard hopen dat we je enthousiast bent geworden, je kunt het winterabonnement dat moeiteloos verlengen tot een regulier lidmaatschap.