Lidmaatschappen

Tennissen in 2024, goed plan!

We hebben voor ieder wat wils. Bekijk onderstaande lidmaatschappen om lid te kunnen worden van Be Quick 1887 – Tennis.

Regulier lidmaatschap – €130

Ben je nog geen lid en wil je lid worden van de GSV Be Quick 1887; meld je dan via het officiële lidmaatschapsformulier. Je kan dan het hele jaar tennissen op onze banen en mee doen aan al onze activiteiten.

Daarnaast word je KNLTB lid en ontvang je een tennispasje. Met een tennispasje ben je ook gerechtigd om het hele jaar door bij verenigingen in heel Nederland officiële KNLTB toernooien te spelen.

Tennis lidmaatschap voor voetbal leden – €30

Ben je nu Be Quick (voetbal) lid en wil je graag het hele jaar ook tennissen bij onze vereniging? Dat kan tegen een zeer geringe vergoeding. Je ontvangt een tennispasje en kan mee doen aan al onze activiteiten. Met dit tennispasje ben je ook gerechtigd om alle officiële KNLTB toernooien te spelen. Lijkt je dit een goed idee? Vul dan onderstaand formulier in.

Zomerlidmaatschap (juni 2024-sept 2024) – €80

Ben je geen Be Quick lid, maar wil je lekker tennissen in de zomer? Met het zomerabonnement kan je in de maanden juni-juli-augustus-september ieder moment vrij spelen op de tennisbanen van Be Quick. Hiermee ben je officieel nog geen lid van de vereniging Be Quick, maar wel van de KNLTB. Je krijgt een tennispasje en kan deelnemen aan al onze tennisactiviteiten in de zomer. Met dit tennispasje ben je in de genoemde vier maanden ook gerechtigd om officiële KNLTB toernooien te spelen. Na de zomermaanden loopt het abonnement automatisch af. Lijkt je dit een goed idee; vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor aanvullende gegevens. Uiteraard hopen dat we je enthousiast bent geworden, je kunt het zomerabonnement dat moeiteloos verlengen tot een regulier lidmaatschap.