Maak Kennis met Tennis, voor jeugd en voetballeden! Ontdek de Tennisvibe in 8 lessen!

Beste jonge atleten,

Met opwinding en energie willen we jullie uitnodigen voor een uniek avontuur buiten het voetbalveld – “Maak Kennis met Tennis”! 🎾⚽️

Heb je ooit gedroomd van het betreden van een ander speelveld, waar het geluid van een perfecte service even opwindend is als een doelpunt? Dit is je kans! Onze speciale tennislessen zijn ontworpen om jeugdige voetballeden in de wereld van tennis te introduceren, met acht spannende lessen vol plezier en vaardigheidsontwikkeling. De trainingen worden georganiseerd door onze gediplomeerde tennistrainer Lars Staal!

Wat kun je verwachten:

  • Leer de basisvaardigheden: Van het vasthouden van een racket tot het slaan van je eerste forehand, we zorgen ervoor dat elke les een stap is in de richting van tennisvaardigheid.
  • Spelenderwijs leren: Geen saaie training, maar een mix van leuke oefeningen en uitdagende spellen die je enthousiasme voor tennis aanwakkeren.
  • Teamgeest en vriendschap: Ontmoet andere jeugdige voetballeden die net zo nieuwsgierig zijn naar tennis als jij. Samen zullen we de tennisbanen veroveren!

Wanneer: Elke vrijdag van 17 mei t/m 5 juli

begintijdeindtijdgroep
14:4515:35o7+o8
15:3516:25o9+o10+o11+o12
16:2517:1512-15jr
17:1518:0516-18jr

We houden rekening met de voetbaltrainingen en zorgen voor opvang (met een glas ranja) tussen de tennistraining en de voetbaltraining!

Benodigdheden:

  • Sportkleding en -schoenen
  • Een gezonde dosis enthousiasme

Aanmelden: De aanmelding voor dit voorjaar is gesloten!

Naast de 8 trainingen heb je direct ook de beschikking over een tennisabonnement waarmee je het voorjaar en de gehele zomer kan blijven tennissen.

Dus, jonge sportievelingen, laat ons samen de magie van tennis ontdekken! Neem je vrienden mee, trek je sportieve outfit aan, en laten we die tennisbanen veranderen in ons nieuwe speelveld.

We kijken ernaar uit om samen acht geweldige tennislessen te beleven!